Privacy Policy

Information on the Processing of Personal Data

We reassure you that for UniSystems, a member of Quest Group of Companies, protection of our customers' personal data and privacy is of paramount importance. For that reason, we are taking all necessary measures to protect the personal data we process and to ensure that its processing is always in compliance with the obligations as set by the legal framework, both by the Company as well as by the third parties that process personal data on behalf of the Company. We also declare that at UniSystems we do not collect, neither process personal data on minors under 16 years of age. 

What is GDPR?
The General Data Protection Regulation (GDPR) is the new regulatory framework of the European Union (EU) on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data. The purpose of the law is to enforce a framework  around the processing of personal data to protect the rights and freedoms of natural persons, and, in particular, the right to the protection of personal data.

Head of Processing – Data Protection Officer (DPO)
UniSystems S.A. , having its registered seat in Kallithea, at 19-23 Al. Pantou Str, Postal Code 17671, TIN 094029552, email: info@unisystems.gr, tel: 211 9997000, website: www.unisystems.com, as duly represented, informs that, for the purposes of its business activities, processes the personal data of its clients & associates in accordance with applicable national law and European Regulation 2016/679 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data (General Data Protection Regulation, hereinafter referred to as the “Regulation”), as such is in force as of May 25, 2018.
For any issue related to the processing of personal data, please contact the Department of Personal Data Protection at the email dataprotection@unisystems.gr. If you would like to contact the Data Protection Officer (Quest Group DPO), please contact Ms Angloupa Eleni, email: dpo@unisystems.gr, telephone: 211 9994480.

What personal data categories do we process?
We process the personal data you provide us with, your full name, email, mobile phone/ landline number, company, your role/title, which we only process under a legitimate interest grounds . 

Which are legitimate grounds for processing your personal data?
Legitimate grounds for processing your personal data are:
(a) the provision of services assigned to our Company for example,  information about our activities, therefore, within this context, fulfilment of our contractual obligations,
(b) the safeguarding and protection of both your and our legal interests. To that end, we use CCTV and security cameras, in order to be able to protect the safety and security of individuals, materials, facilities, and we use special security software to detect and prevent malicious actions. In particular, during your visit to the physical premises of our Company and our online pages we use information, such as IP address, location information, user devices, and so on  to detect or prevent frauds or abuses on our sites,
(c) the compliance with legal obligations, such as regulatory compliance for tax purposes,
(d) the consent you provide under the specific conditions as set in the legal framework to receive information regarding activities, products, services, and so forth of UniSystems S.A. or /and third cooperating companies, which process personal data in accordance with the applicable law, at all times.

How and why do we use your personal data?

Distribution of Corporate News / Information related to solutions and services / Invitations 
During your visit to our website www.unisystems.com you have the option to fill out a contact form should you wish to contact usa technical support form in case you require technical support, a corporate events form, and/or you can submit your CV through the talent management acquisition platform . When completing each form, you may be asked for more details, however, the minimum information needed will be marked as required field.
The data collected through our website may be used to contact you, to inform you about our products and offers by email or telephone, provided you have given your consent, under the specific conditions set out in the legal framework.
Safeguard our legitimate interests and protect individuals and goods
We use closed circuit television (CCTV) and security cameras to be able to protect the safety and security of individuals, materials and facilities. 
Where do we transfer your personal data?  
UniSystems SA, on the grounds of safeguarding its legitimate interests, may transfer personal data provided by natural persons to third parties with which the Company maintains cooperation. 
Data storage retention
The data storage retention period is determined by a set of criteria depending on the issue. Specifically: 
When processing is based on grounds of legitimate interest as set by the applicable legal framework, your personal data shall be stored for as long as defined by the relevant legal provisions.
When processing is based on contractual grounds, your personal data will be stored for as long as it is required for the execution of the contract and for the foundation, exercise, and / or support of legal claims under the contract.
For information purposes, your personal data shall be kept until your consent is revoked. This can be done by yourself at any time. The revocation of consent does not affect the legitimacy of consent-based processing in the period prior to said revocation.
To revoke your consent please contact the Data Protection Department at the email address dataprotection@unisystems.gr. In case you wish to contact the Data Protection Officer ( DPO), please contact Ms Angloupa Eleni, email: dpo@unisystems.gr, telephone: 211 9994480.
You have the option to unsubscribe by clicking on the corresponding link in our electronic communications.

What are your rights in respect to your personal data?
Every natural person whose data are being processed by UniSystems S.A. has the following rights: 

Right to Access 
You have the right to be aware of, and verify, the lawfulness of the processing. Therefore, youhave the right of access to personal data which have been collected and get additional information about their processing. 
Right to Correct 
You have the right to revise, correct, update or modify your personal data. 
Right to Delete
You have the right to request the deletion of your personal data in the course of processing under your consent or on the basis of our legitimate interests. In any other case, indicatively in the existence of a contract, a lawful obligation to personal data processing, or a public interest, the right shall be subject to restrictions or shall be withdrawn, as the case may be.Right to limit processing:
You are entitled to request the limitation of your personal data processing in the following cases: (a) when the accuracy of the personal data cannot be established and until the data is verified, (b) when you object to the personal data deletion and request the limitation of their use rather than deletion, (c) when specific personal data are not required for processing purposes, they are, however, indispensable for the foundation, exercise, support of legal claims, and (d) when you oppose to the processing and until it is verified that there are legitimate grounds that concern us and supersede the reasons for which you are opposed to the processing.
Right to oppose the processing
You are entitled to oppose to your personal data processing , at all times, in case where, as described above, this is necessary on the legitimate interests grounds as pursued by us as controllers, as well as in the data processing for direct marketing purposes and consumer profile creation. 
Right to portability
You are entitled to receive your personal data free of charge in a format that allows you to access, use, and edit them with commonly used editing methods. Moreover, you have the right to request, if technically feasible, to pass the data directly to another controller. Such right is granted for the data you have provided to us and are subject to processing by automated means based on your consent or execution of a relevant contract.
Right to revoke your consent 
Last, UniSystems SA informs you that, where processing is based on your consent, you have the right to revoke it without affecting the legality of consent-based processing in the period prior to said revocation. To revoke your consent you can use the unsubscribe options by clicking on the corresponding link in our electronic communications or by contacting dataprotection@unisystems.gr.
To exercise any of the above rights you can contact the Data Protection Department at the email address dataprotection@unisystems.gr. To contact the Data Protection Officer (DPO ), please contact Ms Angloupa Eleni, email: dpo@unisystems.gr, telephone: 211 9994480.
Right to lodge a complaint to the Personal Data Protection Authority
You have the right to file a complaint with the Personal Data Protection Authority (www.dpa.gr): Switchboard: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, E-mail: contact@dpa.gr

Cookies

To make this site work properly, we sometimes place small data files called cookies on your device. 

What are cookies?
A cookie is a small text file that a website saves on your computer or mobile device when you visit the site (usually in your browser such as Chrome, Opera, Safari, Mozilla Firefox, Edge). It enables the website to remember your actions and preferences (such as login, language, font size and other display preferences) over a period of time, so you don’t have to keep re-entering them whenever you come back to the site or browse from one page to another. 

How do we use cookies in UniSystems website?

  • The purpose of the cookies used in this website is to remember users' actions and to identify the user;
  • Cookies in our website aim to enhance its performance;
  • First party cookies are set by the website you are visiting and they can only be read by the specific website;
  • Website controls/accesses the cookie-related information;
  • The cookies will not be used for any purpose other than the one stated.

Specifically, we use cookies for statistical purposes (google analytics) as well as for informational and marketing purposes (youtube cookies) through specific video links that are placed  in  this site.

Enabling these cookies is not strictly necessary for the website to work but it will provide you with a better browsing experience. You can delete or block these cookies, but if you do that some features of this site may not work as intended.

Withdraw your consent
To use UniSystems website and service, you must accept our Cookies Policy (as our cookies are an inseparable part of the service). If you do not accept this use, or want to withdraw your consent to this Cookies Policy, be aware that you should not re-use our website after completing the process of withdrawal of the consent, as the cookies will be stored again (unless blocked by you in your browser).

You must delete the cookies stored on your computer/smartphone (PC or others) through the configuration and settings of your Internet browser. There are available instructions about how to configure the way that cookies works and how to delete the cookies for these browsers (which are the most used)

Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el 
Safari - https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US
Firefox - https://support.mozilla.org/el/kb/pws-energopoiw-th-leitoyrgia-do-not-track
Edge - https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

If you use other programs you should consult the help documentation for each browser.

How to control cookies
You can control and/or delete cookies as you wish – for details, see aboutcookies.org. You can delete all cookies that are already on your computer and you can set most browsers to prevent them from being placed. If you do this, however, you may have to manually adjust some preferences every time you visit a site and some services and functionalities may not work.
You can easily accept or reject the cookies on this site by choosing one of the following links: I accept cookies / I refuse cookies.

Personal Data Security 
UniSystems S.A. shall implement appropriate technical and organizational measures aimed at the secure personal data processing and the prevention of accidental loss or destruction as well as the unauthorized and/or unlawful access to, use, modification or disclosure thereof. In any case, the way in which internet operates and the fact that it is free to anyone, cannot guarantee that unauthorized third parties will never be able to violate the applicable technical and organizational measures gaining access and, possibly, using personal data for unauthorized and/or unfair purposes. 

Links to other websites
Our site may contain links to other websites. UniSystems S.A. is not responsible for the privacy practices or content of other sites not owned by UniSystems S.A. or our parent company Quest Holdings S.A. Therefore, we suggest that you read carefully the privacy statements of third party websites.

 


Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για τηUniSystems ΑEΕ, μέλος του Ομίλου Quest, η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών & συνεργατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία τους πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρεία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στη UniSystems, δε συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 16 ετών.

Τι είναι το GDPR;
Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) αποτελεί το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας
Η εταιρεία UniSystemsΑEΕ,  με έδρα την Καλλιθέα, Αλ. Πάντου 19-23, Τ.Κ. 17671,  με ΑΦΜ 094029552,  email:info@unisystems.gr, τηλ.: 211 9997000, website:www.unisystems.com,  όπως νόμιμα εκπροσωπείται, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών  & συνεργατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.
Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στον Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) της Quest Συμμετοχών ΑΕ, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email:  dataprotection@unisystems.gr. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Αγγλούπα Ελένη, email: dpo@quest.gr, τηλέφωνο: 211 9994480.

Ποιες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων επεξεργαζόμαστε;
Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε δηλαδή το ονοματεπώνυμο, email, κινητό/σταθερό τηλέφωνο, εταιρεία, ιδιότητα, κ.τ.λ., τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε. 

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν: 
(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε εμάς όπως για παράδειγμα η ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητές μας και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό,
(β) η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας. Έτσι, χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών, εγκαταστάσεων καθώς επίσης και ειδικά λογισμικά ασφαλείας που στόχο έχουν τον εντοπισμό και αποτροπή κακόβουλων ενεργειών: συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη σας στους φυσικούς χώρους της εταιρείας μας αλλά και στις ηλεκτρονικές μας σελίδες χρησιμοποιούμε πληροφορίες, όπως για παράδειγμα διεύθυνση IP, πληροφορίες θέσης, συσκευές των χρηστών κ.ο.κ. ώστε να εντοπίσουμε ή να αποτρέψουμε απάτες ή καταχρήσεις στους ιστοτόπους μας, 
(γ) η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς,
(δ) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για τη δραστηριότητα,  τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, κλπ. τόσο της UniSystemsΑEΕ, όσο και άλλων εταιρειών του Ομίλου ή και τρίτων συνεργαζόμενων εταιρειών, οι οποίες επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το ισχύον κάθε φορά πλαίσιο.

Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας;
Αποστολή Εταιρικών  Νέων / Ενημερώσεων που αφορούν σε λύσεις και υπηρεσίες/ Αποστολή Προσκλήσεων 
Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας www.unisystems.com, έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, φόρμα τεχνικής υποστήριξης, φόρμα συμμετοχής σε εταιρικές εκδηλώσεις, ή φόρμα για την υποβολή του βιογραφικού σας σημειώματος για την κάλυψη κάποιας από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Κατά τη συμπλήρωση εκάστης φόρμας μπορεί να σας ζητηθούν περισσότερα στοιχεία, ωστόσο τα ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των προαναφερθέντων σκοπών επεξεργασίας  θα έχουν τη σήμανση υποχρεωτικού πεδίου.
Τα δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπό μας ενδέχεται να χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για προϊόντα και προσφορές των θυγατρικών μας εταιρειών που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, μέσω email,ή τηλεφώνου, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο.

Διαφύλαξη των εννόμων συμφερόντων μας και την προστασία προσώπων και αγαθών
Όταν χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών, εγκαταστάσεων.

Πού κοινοποιούνται τα δεδομένα σας;  
Η  Quest Συμμετοχών ΑΕ δεν διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τα φυσικά πρόσωπα σε τρίτες εταιρείες. (εμείς μπορεί να διαβιβάζουμε τα στοιχεία σε συνεργάτιδες εταιρείες, ίσως και εκτός Ελλάδας και ΕΕ). 

Xρονικό Διάστημα Αποθήκευσης
Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση: 
Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
Για τους σκοπούς ενημέρωσης και πληροφόρησης τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στον Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) της Quest Συμμετοχών ΑΕ, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: dataprotection@unisystems.gr. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Αγγλούπα Ελένη, email: dpo@;quest.gr, τηλέφωνο: 211 9994480.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες. 

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα;
Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από τη UniSystems ΑEΕ απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα: 

Δικαίωμα πρόσβασης:
Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους. 
Δικαίωμα διόρθωσης:
Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
Δικαίωμα διαγραφής:
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση. 
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:
Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.
Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: 
Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.
Δικαίωμα στη φορητότητα: 
Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.
Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: 
Τέλος, η UniSystems ΑEΕ σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες ή να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotection@unisystems.gr
Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων , στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: dataprotection@unisystems.gr. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Quest Group DPO) κα Αγγλούπα Ελένη, email: dpo@unisystems.gr, τηλέφωνο: 211 9994480.
Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ: 
Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

Ενημέρωση για τα cookies
Τι είναι τα Cookies; 
Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη (συνήθως στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως Chrome, Opera, Safari, Mozilla Firefox, Edge, etc), ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Πως και γιατί χρησιμοποιούμε τα Cookies;
Το www.unisystems.gr χρησιμοποιεί "cookies" για τη συλλογή πληροφοριών ηλεκτρονικής δραστηριότητας, για να αποθηκεύσουν τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας καθώς και για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης στο site.
Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς σας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.
Τα cookies σε καμία περίπτωση δεν βλάπτουν τη συσκευή σας και μπορεί να μας επιτρέψουν να σας προσφέρουμε ταχύτερη και καλύτερη πλοήγηση στον ιστότοπό μας.

Χρήση των Cookies:
Αποθηκεύουμε στη συσκευή σας τα απολύτως αναγκαία cookies για τη λειτουργία του ιστοτόπου. 
Με την περαιτέρω χρήση του site αποδέχεστε την χρήση cookies.
Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες. Επιπλέον ενδέχεται να επηρεαστεί η απόδοση και η λειτουργικότητα του διαδικτυακού τόπου.

Πως μπορείτε να διαγράψετε τα cookies
Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies και να απενεργοποιήσετε τη χρήση τους. Επιλέξτε τον browser που χρησιμοποιείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες:
Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el
Safari - https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US
Firefox - https://support.mozilla.org/el/kb/pws-energopoiw-th-leitoyrgia-do-not-track
Edge - https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy
Εάν χρησιμοποιείτε κάποιον άλλον browser, συμβουλευτείτε τις πληροφορίες του παρόχου του.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Η UniSystems ΑEΕ εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς. 

Συνδέσεις με άλλους ιστoτόπους
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για ξένους ιστότοπους. Η UniSystems AEE δε φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων που δεν ανήκουν στη UniSystems AEE ή στη μητρική μας εταιρεία Quest Συμμετοχών A.E. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ξένων ιστοτόπων.

UniSystems Headquarters

19-23, Al.Pantou str.
176 71 Athens, Greece
+30 211 999 7000
+30 211 999 7100

CONTACT US

Twitter

During the #economic downturn, exporting #digital #technology and know-how from the #IT industry can have a positiv… https://t.co/9OLKF77bx3
UniSystems (Yesterday)
Two (2) contracts for system integration & consultancy services have been awarded to #UniSystems & OTE Group by the… https://t.co/gwAMC0gDDF
UniSystems (2 days ago)
Are you experienced in designing & implementing #log aggregation solutions in large-scale projects? Well, maybe thi… https://t.co/8US1c0kyXS
UniSystems (3 days ago)
#Java time again! Join us to cover the position of a full Stack #Developer that will support our team in #Italy. Fo… https://t.co/uQ2m9HDo56
UniSystems (1 week ago)
#MakingOf a great project: a #throwback on CultureMapp launch preparations. It takes passion, commitment and vision… https://t.co/gRIcBrnR6j
UniSystems (1 week ago)
#Job opening in #Brussels! We're looking for a #Java Application #Developer, experienced in the architecture & desi… https://t.co/kNnQzEDxTq
UniSystems (2 weeks ago)